https://www.google.com/adsense/new/u/0/pub-6976327394878752/home 2016-03-20 - Antalicious
'Οσο μεγαλώνω τόσο λιγοτερα προιοντα θελω να χρησιμοποιω για την καθημερινη μου ρουτινα .
Για να παω μια βολτα στα μαγαζια για ψωνια , για να βγω για ενα καφε πλεον θα χρησιμοποιησω τα προιοντα που θα σου δειξω παρακατω!
Γιατι οπως και να το κανουμε γυναικες ειμαστε θελουμε ακομα και στο super market να λαμπουμε !!!
Ξεκινάω πάντα με την αγαπημένη μου cc complete cream απο την Youth Lab, η οποια εχει και spf 30!Την εφαρμόζω με ενα σφουγγαράκι για μακιγιάζ ,σύγκεκριμένα αυτή τη περίοδο χρησιμοποιώ το  Beauty Blender . Άπαραίτητο βήμα όταν έχω ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ είναι το concealer!Χρησιμοποιώ το True Cover Concealer της Erre  Due , το οποίο μου δίνει την απαραίτητη κάλυψη χωρίς να είναι πολύ βαρύ κάτω απο τα μάτια !
Επειδή δεν θέλω να χρησιμοποιώ σκίες σε όλο το βλέφαρο ,όταν θέλω να κάνω ένα γρήγορο μακιγιάζ ,φροντίζω πάντα να βάλω ενα τσίκ στην εσωτερική γωνία του ματιού ( το λεγόμενο δάκρυ) έτσι ώστε να φωτίσει το βλέμμα μου και να το κάνει να δείχνει πιο ξεκούραστο !!! Γι' αυτή τη δουλειά χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα την σκιά Nylon Frost απο την Mac!Επίσης την συγκεκριμένη σκιά την τοποθετώ και στο κόκαλο του φρυδιού για extra λάμψη!!! Επόμενο βήμα είναι το all time classic μολυβάκι μου που αργοσβήνει σιγά σιγά σε μπέζ απόχρωση απο την Erre Due και στη συνέχεια για να τελειώσουμε με τα μάτια βάζω  μάσκαρα , άπου τον τελευταίο καιρό δοκιμάζω την Roller Lash απο την benefit και μου αρέσει αρκετά !!!!
Βάζω ρουζάκι και bronzer , εγώ το  έχω δύο σε ένα  είναι στην απόχρωση 201 My Blush απο την Erre due , για να δώσω λίγο χρώμα στο πρόσωπό και βουυυυύρ έτοιμη για τις πρωινές εξορμήσεις στην πόλη!!!!

ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ



My everyday makeup routine

by on Μαρτίου 23, 2016
'Οσο μεγαλώνω τόσο λιγοτερα προιοντα θελω να χρησιμοποιω για την καθημερινη μου ρουτινα . Για να παω μια βολτα στα μαγαζια για ψωνια ,...

Το πιο ΕΥΚΟΛΟ παγωτό MERENDA

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ,  γειά σου, Ξεκινάω μια νέα στηλη στο blog μου με κάτι που αγαπώ πάρα πολυ και δεν είναι αλλο απο την μαγειρική! Παρακάτω λοιπόν θ...