https://www.google.com/adsense/new/u/0/pub-6976327394878752/home 2016-12-04 - Antalicious
Κορίτσια μου τι κάνετε ?
Σήμερα θα μιλήσουμε για ενα προόν που έχει φέρει τα πάνω κάτω στην περιποίηση του δέρματος του προσώπου μας.
Πρώτον εξαιτίας της μορφής που έχει η  οποία είναι σαν πάστα και δεύτερον και κυριότερον εξαιτίας της αποτοξίνωτικης ιδιότητάς του !!
Μιλάω φυσικά για το σαπούνι της NATURA SIBERICA .
Το χρησιμοποιώ εδώ και πολλούς μήνες μιας που η ποσότητα του είναι τεράστια και δυσκολεύεσαι να το τελειώσεις και έχω αναπτύξει μια ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με αυτό ! Πάμε να ξεκινήσουμε ....
Να σας πώ οτι η ΝATURA SIBERICA είναι μια πιστοποιημένη  εταιρία με 99% φυσικά καλλυντικά και προέρχεται απο την Ρωσία !
Αυτό λοιπόν είναι το σαπούνι , έρχεται σε ενα βαζάκι το οποίο κλείνει με καπάκι για να προφυλάσσεται το προιόν και μαζί έρχεται και το σφουγγαράκι που βλέπετε στην φωτογραφία με το οποίο γίνεται η εφαρμογή του προιόντος στο πρόσωπο!
Να σας πώ πως ειναι το best seller προιόν της εταιρίας και συνήθως βγαίνει sold out !
Το μαύρο χρώμα που έχει το σαπούνι το οφείλει στον ξυλάνθρακα που περιέχει ,ο οποίος απορροφά τα μαύρα στίγματα και τους ρύπους του δέρματος και τα εξαφανίζει!
Εγώ το χρησιμοποιώ δυο φορές την εβδομάδα και επειδή έχω λιπαρή επιδερμίδα μπορώ να το αφήσω μέχρι 5 λεπτά σαν μάσκα στο πρόσωπο μου και μετά με το σφουγγαράκι το αφαιρώ  και ξεπλένω με χλιαρό νερό !Αφήνει τόσο καθαρό και απαλό το δέρμα χωρίς να το ξηραίνει διότι έχει και ενυδατικές ιδιότητες!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Δεν το χρησιμοποιείς για ντεμακιγιάζ!!!!Είναι ένα καθαριστικό και αποτοξινωτικό προιόν για την επιδερμίδα μας!!!
Το σφουγγαράκι μετα απο κάθε εφαρμογή να το ξεπλένεις με χλιαρό νεράκι!!! Τόσο απλά!!!
Αν και η τιμούλα του είναι λίγο τσιμπημένη θα το ξαναπάρω σίγουρα γιατί κάνει φοβερά δουλειά  !!! Του βάζω 9/10!!!!!
ΕXTRA BONUS --->> ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΟΟΟΟ!!!!

TIP : παρακολούθησε το video εφαρμογής εδώ https://www.youtube.com/watch?v=3R7A5k8HTvw&feature=youtu.be

Aυτά κορίτσια μου για σήμερα , μέχρι την επόμενη φορά , φιλάκιααα!!!!


NATURA SIBERICA - DETOX SOAP REVIEW

by on Δεκεμβρίου 08, 2016
Κορίτσια μου τι κάνετε ? Σήμερα θα μιλήσουμε για ενα προόν που έχει φέρει τα πάνω κάτω στην περιποίηση του δέρματος του προσώπου μας. Πρώ...

Το πιο ΕΥΚΟΛΟ παγωτό MERENDA

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ,  γειά σου, Ξεκινάω μια νέα στηλη στο blog μου με κάτι που αγαπώ πάρα πολυ και δεν είναι αλλο απο την μαγειρική! Παρακάτω λοιπόν θ...