https://www.google.com/adsense/new/u/0/pub-6976327394878752/home REVIEW- uniq ONE HAIR COCONUT TREATMENT - Antalicious

REVIEW- uniq ONE HAIR COCONUT TREATMENT

Η περιποίηση των μαλλιών μου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μου ρουτίνας.Θέλω να έχω μαλλιά υγειή και λαμπερά . Γι'αυτό το λόγο ψάχνω συνεχώς  προιόντα που θα με βοηθήσουν  να τα κρατώ σε μία καλή κατάσταση.
  Ανακάλυψα λοιπόν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε προιόντα μαλλιών και όχι μόνο και με εκπληκτικές προσφορές!
Το Le tif  έχει τις μεγαλύτερες εταιρείες με θεραπείες μαλλιών σε προσφορά. Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω δύο προιόντα απο την REVLON . Το all in one coconut hair treatment shampoo και leave in contitioner.
Τι είναι αυτά?

  Είναι μια θεραπεία μαλλιών με εκπληκτικό άρωμα καρύδας και 10 ωφέλη για τα μαλλιά που κλείνονται και τα 10 σε ένα μπουκάλι.Κάποια απο τα 10 είναι ότι αναδομεί τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλια , ρυθμίζει το φριζάρισμα , προστατεύει απο την θερμότητα, έχει αντιηλιακή προστασία,επανορθώνει τις κατεστραμένες άκρες,βοηθάει στο ίσιωμα και πραγματικά μυρίζουν όλη μέρα καρύδα ( αν δεν σου αρέσει η καρύδα υπάρχει και χωρίς άρωμα) !

Παλαιότερα είχα δοκιμάσει μόνο το contitioner και πραγματικά είχα μείνει ενθουσιασμένη . Αφήνει τα μαλλιά απάλα και λαμπερά χωρίς να τα βαραίνει όπως κάνουν κάποια λαδάκια και τα κάνει να ξεμπερδεύονται πανεύκολα με ένα πέρασμα της βούρτσας! Το ψεκάζω, αφού έχω λουστεί και έχουν φύγει τα πολλά νερά απο τα μαλλιά ,απο την μέση έως τις άκρες και μετά χτενίζω!Δεν ξεβγάζεται.







Τι να πώ για το σαμπουάν.Η αλήθεια είναι πως το βρήκα σε εξαιρετική τιμή στο Le tif   και γι'αυτό αποφάσισα να το δοκιμάσω. Με το που ανοίγεις το καπάκι μοσχοβολάει ο τοπος καρύδα ,με ελάχιστη ποσότητα κάνει πλούσιο αφρό και την ώρα που το ξεβγάζεις νιώθεις πως τα μαλλιά σου ειναι σούπερ απαλά όπως θα ήταν αν είχες χρησιμοποιήσει μια μάσκα για μισή ώρα!





 Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με τον συνδιασμό και των δύο προιόντων και σίγουρα αν συνεχιστεί η προσφορά θα το ξαναπάρω!
   Την θεραπεία μπορείτε να την βρείτε ακόμα σε προσφορά ΕΔΩ
   Χωρίς άρωμα ΕΔΩ
Κάντε like στην σελίδα του καταστήματος στο facebook ΕΔΩ για να ενημερώνεστε για νέες προσφορές.

Μπορείτε να με βρείτε και στην σελίδα μου στο facebook.
Εμείς θα τα πούμε σε επόμενο post, μέχρι τότε φιλάκια!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το πιο ΕΥΚΟΛΟ παγωτό MERENDA

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ,  γειά σου, Ξεκινάω μια νέα στηλη στο blog μου με κάτι που αγαπώ πάρα πολυ και δεν είναι αλλο απο την μαγειρική! Παρακάτω λοιπόν θ...