https://www.google.com/adsense/new/u/0/pub-6976327394878752/home 2017-04-23 - Antalicious


Αγαπώ τις παλέτες γιατί με βοηθούν να έχω μαζεμένα όλα τα αγαπημένα μου προιόντα μαζί και να τα μεταφέρω εύκολα παντού .

Σήμερα θα σας μιλήσω για τις αγαπημένες μου 3 παλέτες με τις οποίες κάνω το μακιγιάζ των ματιών μου , τις φωτοσκιάσεις και τα ρούζ μου .Οι δύο είναι σε πουδρένια μορφή και η μία με τα ρούζ σε κρεμώδη !

Πάμε να τις δούμε ..

most wanted contouring palette ,ARTDECO ( απόχρωση cool )

Ξεκινάω απο την πιο παλιά και αγαπημένη μου παλέτα , την οποία χρησιμοποιώ κάθε φορά που θα κάνω το μακιγάζ μου για να ζεστάνω το πρόσωπό μου την ημέρα και για να κάνω τα κοψίματα μου σε ένα πιο βραδινό μακιγιάζ .
Περιέχει τρείς αποχρώσεις  για contouring , μία με γκρί υποτόνους κατάλληλη για κοψίματα , μία πιο ανοιχτή για πιο φυσικό αποτέλεσμα και η τρίτη με καφέ υποτόνους ιδανική για να ζεστάνεις όλο το πρόσωπο.
Επίσης περιέχει μία πούδρα για να σετάρεις το υπόλοιπο πρόσωπο και να δώσεις φώς στις περιοχές που θέλεις , ένα ρούζ σε πολύ ωραία ροδακινί απόχρωση και ένα highlighter .
Eξαιρετική παλέτα , δουλεύεται πολύ εύκολα και έχεις ό,τι χρειάζεσαι για  το μακιγιάζ του προσώπου σε μια υπέροχη συσκευασία με καθρέφτη.
Δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει στα καταστήματα αλλά μπορείς να την  βρείς  >>> ΕΔΩ


meet matt(e) nude , THE BALM 

ΑΧ αυτή η παλέτα , είναι όνειρο !!!! Δεν το είχα ποτέ με το μακιγιάζ των ματιών , μέχρι που πήρα αυτή την παλέτα ! Οι σκιές είναι τόσο βουτηρένιες , δουλεύονται με απίστευτη ευκολία και χτίζονται πολύ εύκολα αν θέλεις ένα πιο έντονο αποτέλεσμα .Έχει 9 μάτ γήινες αποχρώσεις με τις οποίες μπορείς να κάνεις απίστευτους συνδιασμούς , απο ένα πρωινό απαλό μακιγιάζ  ματιών μέχρι ένα εντυπωσιακό βραδινό smoky  !Η διάρκεια τους είναι απίστευτη και έχουν και τεράστια ποσότητα που δύσκολα θα σου τελειώσει !Μπορείς να την βρείς  >>>  ΕΔΩ
Για την συσκευασία δεν θα μιλήσω , σας αφήνω να δείτε...


 how 'bout them apples , THE BALM 

Τέλος τα αγαπημένα μηλαράκια μου ! Είναι ρούζ σε κρεμώδη μορφή τα οποία μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και στα χείλη ! Σαν ρούζ τα αγαπώ , τα εφαρμόζω με τα δάχτυλα πολυ απαλά και δίνουν ένα απιστευτο χρώμα , ειδικά η απόχρωση cider είναι σαν να έχεις κοκκινίσει απο ντροπή!
Δεν φέυγει με τίποτα μένει εκεί απο το πρωί μέχρι το βράδυ !Μπορείς να το σετάρεις και με πουδρένιο ρουζ απο πάνω για έξτρα διάρκεια αλλά δεν είναι απαραίτητο ! Στα χείλη δεν τα προτιμώ γιατί φεύγουν πολύ γρήγορα ! Έχει 6 αποχρώσεις για όλα τα γούστα !Μπορείς να την βρείς >>> ΕΔΩ

Οι δικές σας αγαπημένες ποιές είναι?

Το πιο ΕΥΚΟΛΟ παγωτό MERENDA

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ,  γειά σου, Ξεκινάω μια νέα στηλη στο blog μου με κάτι που αγαπώ πάρα πολυ και δεν είναι αλλο απο την μαγειρική! Παρακάτω λοιπόν θ...